כאב לחץ באזור העצם שמאחורי אוזן שמאל

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

03/03/2019 | 22:15 | מאת: שלמה

הכאב מוקרן מדי פעם כלפי מטה לגיד הצואר וכן הכאב מתחזק עם סיבוב הראש לשמאל.האם זה בעיה בחוליות הצואר?עלי לעבור בגלל בעיות אחרות C.T. של ע. ש. עליון ותחתון וכן M.R.I של המח .האם אפשר לקבל דיאגנוזה בבדיקות אלה גם לכאב הנ"ל בתודה

שלום רב, יש להיוועץ באורתופד. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר