תוצאות אולטרסאונד רקמות רכות

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

13/02/2019 | 14:53 | מאת: שיר

ד"ר אבי חפץ שלום, להלן תוצאות אולטרסאונד שלי: איסטמוס לא מעובה 2 אונות של בלוטל המגן מעט מוגדלות ב 2 האונות ובאיסטמוס נוגולים ספורים לא מוגדרים היטב, תת הדיים, א-ווסקולריים בקוטר עד 5 מ"מ זרימת דם בבלוטת התריס לא מוגברת לא הודגמו בלוטות לימפה מוגדלות בצוואר מ 2 הצדדים באזור תת לסתי קו אמצע בלוטת לימפה בקוטר 5"מ בעלת מבנה תקין היפר ווסקולרית גויטר רב קשרי ללא שינוי בלוטת לימפה קטנה תגובתית בקו הלסת מה אומר בבקשה – 2 אונות של בלוטל המגן מעט מוגדלות ב 2 האונות ובאיסטמוס נוגולים ספורים לא מוגדרים היטב, תת הדיים, א-ווסקולריים בקוטר עד 5 מ"מ?

שלום רב, לא נשמע מדאיג ואין צורך בשלב זה בבירור נוסף. ממליץ לפנות ליעוץ אנדוקרינולוג ולמעקב כולל US אחת לחצי שנה- שנה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר