קרצנומה המיתרים הקול

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

27/01/2019 | 20:32 | מאת: קארין

עבר ניתוח וביופסיה הסוג של הגידול זה קרצנומה גרדה ch ch העם להיות עם יד על הדופק הרופא אמר ביקורת בעוד 3 חודשים עבר תניתוח ליפני כחודש

שלום רב, קשה להבין. אם האבחנה היא קרצינומה אז חייבת טיפול (בד"כ בשלב ראשוני כריתה בלייזר). ממליץ לפנות לייעוץ מסודר במרפאתינו. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר