בליטות ליד בשקד הימני

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

27/12/2018 | 05:04 | מאת: סיון

שלום הייתי ממש משתעלת וכאב לי הגרון הייתי אצל הרופא משפחה שלשום שבדק אותי והוא אמר שיש קצת אדום אבל אין לי כלום ונתן לי סירופ פתאום אתמול בלילה התחלתי להרגיש קצת כאב באיזוא השקד וראיתי מן בליטה מאחורי השקד שהופיעה קצת לבנבנה ואז פתאום ראיתי עוד 2 בליטות קטנות בצבע גוף באיזור השקד הימני בלבד. מה זה יכול להיות? יש סיבה לבהלה? תודה

שלום רב, לא נשמע מדאיג. ייתכן דלקת שקדים. ממליץ לפנות לרופא. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

29/12/2018 | 14:35 | מאת: סיון

זה בליטה ארוכה כזאת העלתי תמונה לרופא משפחה צריך ללכת? תודה על תשובתך

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר