בדיקת fna...בדיקה ניקור בצוואר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

19/12/2018 | 00:27 | מאת: אורלי

היה לי בדיקת fna......קשר בבלוטת התריס..דרגת חשד סונוגרפי בינוני מספר משטחימ 5.....באולטראסאונה יש ממצא נוזל היטרוגני מתאימ להישומוטו נוקר אזור מעט היפוקואואי באזור ימין מה זה אומר בבקשה

שלום רב, מה שכתבת היא תשובת ה US. יש ךלהצתין לתשובת הביופסיה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר