שלום אני בת 30 בריאה בדרכ אין רגישות לתרופות

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

19/12/2018 | 00:26 | מאת: כרמית

יש לי לעשות mri ראש-מוח, עם חומר ניגוד. רציתי לדעת האם יש תופעות לוואי לחומר הניגוד? הבנתי שהוא גורם לבחילה? ואם אני מחליטה לעשות ללא חומר ניגוד,האם משפיע על הבדיקה והצילום יראה פחות

שלום רב, אין כמעט כלל תופעות לואי. יש לשאול במחלקת ה MRI. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר