החלמה מניתוח להסרת ציסטה בצוואר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

13/12/2018 | 21:45 | מאת: Yuvalbr

שלום רב. אישתי עברה ניתוח להסרת ציסטה בצוואר צד ימין לפני 3 ימים. עדיין סובלת מכאבים, ומדווחת על תחושת נימול והרדמות באיזור הלחי, הצוואר ועד האוזן . מה הסיבה למצב זה? האם מצב זה נורמאלי? האם אמור לחלוף? תודה רבה

שלום רב, התלונות אופייניות. נובע מהזמן שלוקח לעצבוב העורי לחזור. עד מספר חודשים. לא לדאוג. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר