בלוטה בקודקוד הראש ללא צמיחת שיער

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

07/12/2018 | 22:43 | מאת: סיגי

שלום יש לי בן חיל. לפני כחודשיים יצאה לו בליטה בקידוד הראש שכאבה לו. רופא היחידה טען שמדובר בצמיחה של שערה הפוכה. לאחר טיפול אנטיביוטי שקיבל הכאב חלף הבלוטה עדיין קיימת והשיער במקום הבלוטה נשר ולא צמח האם זה נורמלי לאמי עלי לפנות? תודה

שלום רב, הנושא אינו בתחום התמחותינו. יש לפנות לרופא מטפל. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר