גולה בעורף מצד ימין ממש בקו השיער

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

03/11/2018 | 12:34 | מאת: מורן

היי, לפני כשלוש שנים הייתה לי מחלת הנשיקה, הייתי מרותקת למיטה חודש והתנפחו לי הרבה בלוטות לימפה. שמתי לב גם באותה תקופה לגולה בעורף העליון צד ימין צמוד לאמצע העורך ממש בקו השיער ( יותר קרוב לאמצע העורף ולא לאוזן), איני יודעת אם היא הייתה שם תמיד ורק גיליתי אותה כי הייתי ערה לאזורים האלו באותה תקופה, או שהתנפחה בשל המחלה הויראלית. היום שלוש שנים אחרי הגולה עדיין שם באותו המצב. היא מקובעת לאיזור אחד בעור וניתן לחוש אותה ולהזיז אותה בתנועת צביטה, אני מרגישה את כולה מכל הכיוונים, היא לא רכה ולא קשה, לעיתים ממש ניתן להרגיש אותה שמלטפים את האיזור ולעיתים היא פנימית יותר. לפעמים אני מרגישה לחץ באיזור הזה ואיני יודעת אם זה קשור או כי אני נוגעת שם הרבה היא בערך בגודל ובצורה של שעועית לבנה קטנה אולי יותר קטן אני מרגישה כי הגודל משתנה לעיתים, צורת אליפסה כזו מאורכת ודי קטנה, הייתי אצל א.א.ג הוא לא הצליח להרגיש אותה אך נגע באיזור וטען שהוא לא מרגיש שום דבר לא תקין ושאולי אני מרגישה איזה גיד בולט, אבל זו ממש גולה אני מרגישה אותה מכל הכיוונים. זה חוזר להטריד אותי כל פעם מחדש

שלום רב, לא ניתן לומר ללא בדיקה. ממלית להגיע לבדיקה חוזרת של אאג. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר