גוש באונה שמאל וקושי נשימה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

26/09/2018 | 10:58 | מאת: li7

שלום רב לפני ניקור ואחרי אולטרסאונד צווארי שגילה גוש של כ5 וחצי ס"מ באונה שמאל. אני סובלת מקשיי נשימה (שזוהו כאסתמה בעבר למרות שכל התוצאות יצאו תקינות) TSH תקין. מה עושים במקרה כזה שיש גוש גדול וקשיי נשימה? האם בניתוח מסירים את כל הבלוטה?או רק חצי ממנה ? תודה מראש

שלום רב, בניתוח מסירים רק את החצי החולה של הבלוטה. מציע להגיע לבדיקה עם כל הבדיקות הקודמות ולהחליט על ההמשך. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר