גוש בפרוטס כ 2 סמ תוצאות ביופסיה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

13/09/2018 | 20:39 | מאת: למד

שלום יש לי גוש 2 סמ בפארוטיס תוצאות ה core. ביופסיה: לא ניתן לקבוע את מהות הגוש שצויין קלינית לא הבנתי מה המשמעות?

שלום רב, המשמעות שלא הצליחו כנראה לדגום את הגידול עצמו והתאים הינם תאי דם או תאי בלוטה תקינים. כך לפחות נשמע מהתאור שלך. core אמור לתת תשובה סופית בד"כ. ממליץ להגיע לביקורת ולהחליט על המשך בירור. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464 http://www.aram-ent.co.il

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר