אולטרסנד בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

10/08/2018 | 07:01 | מאת: עבד

שלום עשיתי us תירואיד עם ממצא של קשרית דומיננטית הפואקית עם הסתידויות גסות 1.8 ס"מ באונה השמאלית tirads 4b' אציין שלפני כשלוש שנים חליתי בסרטן המעי הגס. נא תשובתך, בבקשה

שלום רב, הממצא מחייב ביופסיה עם מחט עדינה בהכוונת US. ניתן לבצעה במרפאתינו בארם אסותא שם מבוצעת ע"י שניים מהרופאים הטובים בתחום והתשובה הפתולוגית הראשונית ניתנת במקום (03-7645464). בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר