כיב ובליטה (שניהם לבנים) בפה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

08/08/2018 | 05:21 | מאת: יואל בן-יהודה

לפני כשבוע גיליתי כיב לבן ולידו בליטה להבנה על החניכיים העליונים (בערך מתחת לאף אבל בתוך הפה) הייתי הולך לבדוק את זה אבל יש לי אקזמה נוראית על כל הפנים כבר קרוב לשנה מסיבה זו לא יצאתי בכלל מהבית יש לי גם משהו שמציק לי בגרון כבר למעלה מחודש שגורם לשיאול לעתים רציתי לדעת אם זה יכול להיות סרטני?

08/08/2018 | 05:55 | מאת: יואל בן-יהודה

אגב: לאורך התקופה גם לא היה לי חום וחוץ מחולשה (יש לי מחלות אוטואמיון כגון: אסטמה, אטופיק דרמטיטיס והיי פיבר או קדחת השחת בעברית) אך התעלפתי לפני כשבועיים ללא כל סיבה הגיונית את הבליטה הלבנה ניסיתי לפוצץ זה פשוט גוש לבן לא כואב כמו הכיב (שכואב רק במגע ישיר) אני בתהליכים של הפסקת עישון בביקור האחרון שלי אצל רופא (למעלה משנה) הרופא שלך אותי לבדיקות דם הדבר האחרון שאני זוכר שהיה קצת מוזר זה שהוא רצה לבדוק לי את הלשון הוא אמר לי שרמת הכדוריות דם הלבנות שלי גבוהות ומשהו כזה מכיוון שאני לא יוצא רציתי להביא כמה שיותר מידע כדי לדעת אם אני צריך לדאוג או שלא

שלום רב, מאוד לא סביר. יש להגיע לרופא מטפל לבדיקה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

שלום רב, תשובתי לעיל. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר