בצקת מעל אריטנואידים

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

17/06/2018 | 10:42 | מאת: מריה

שלום לילדה שלי בת 8.5 בבדיקה עם סיב אופטי מצאו בצקת מעל אריטנואידים ואמרו שמדובר בgerd קיבלה אומיפרדקס פעם ביום ל30 יום 10 מג.מפריעה לה לאכול אוכל מצוקים נורא. כבר מטופלת באומיפרדקס 3 שבועות ללא שינוי עדין מפריע ויש כחכוח אחרי אוכל.האם נדרשים עוד בדיקות 6מה ניתן לעשות כדי להפחית את תופעה?מה גורם לבעיה?האם טיפול שניתן נכון? תודה

שלום רב, נדיר GERD אצל ילדה כה קטנה. הייתי מגיע ליעוץ רופא ילדים טוב לפני החלטה על המשך הטיפול. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

20/06/2018 | 09:30 | מאת: מריה

תודה רבה על תשובה.פניתי לשני רופאים של א.א.ג כמובן גם לרופא ילדים שלא ראה שום דבר ונתן ה9ניה א.א.ג .שני רופאים של א.א.ג אמרו שזה רפלוקס אך גם אני בספק.בפניה אחרונה רשמו שיש בצקת מעל האריטנואידים ונתנו נקסיום להמשך טיפול. לאיזה רופא אני יכולה לפנות על מנת לבדוק אותה?

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר