תוצאה של pet/ct עם FIG מתן חומר ניגודי בשתיה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

02/05/2018 | 18:59 | מאת: אלכס

שלום. ברצוני לדעת בבקשה מה אומר הממצא בצוואר: קליטת FDG בעוצמה נמוכה בעיבוי קל של הנאזופרניקס בחלק מרכזי במוקד שנראה מעט היפרדנסי (6/46) תודה מראש

שלום רב, לא נשמע מדאיג אך הייתי מגיע לרופא אאג לבדיקה אנדוסקופית של האזור. ניתן לקביעה במרפאות ארם באסותא (03-7645464). בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר