ניתוח פארתרואיד להסרת אדנומה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

04/02/2018 | 20:34 | מאת: ל

שלום התכתבתי איתך כבר היום הייתי בבית חולים אך משום מה אני מרגישה טוב אך היה חום 37.6 בבית חולים ועל כן דחו לי לשבוע הבא. מאד מוזר הדבר כי בבית אין לי חום. אולי זה מהתרגשות ולחץ אך הם לא רצו לקחת סיכון. מה עושים כדי שלא יהיה שוב צורך בדחייה. היום שוחררתי הביתה ובשבוע הבא יתקיים אני מקווה הניתוח. מה דעתך.

שלום רב. קשה לומר ללא בדיקה.. תיאלצי להמתין לרופאייך. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר  באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר