לחץ ראש אוזניים צוואר צד ימין

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

26/12/2017 | 18:22 | מאת: ליז

היי לפני שנתיים היה לי הרפס זוסטר באזור צוואר מאחורי האוזן בצד ימין. היו כאבים איומים ולחצים בצד ימין וחוסר תחושה. לאחר טיפול המצב הוקל. שנה לאחר מכן התחלתי להרגיש לחצים האוזן וכאילו האוזן נסתמה..אני כבר מעל שנה עם תחושה שהאוזן סתום ולחצים איומים בצד ימין של האוזן והצוואר. חוסר תחושה באזור הפנים והצוואר מצד ימין. כאילו יצאתי מרופא שיניים וההרדמה לקראת סיום אך לא מסתיים ותחושת בחילות וסחרחורות. הייתי מספר פעמים אצל פנימיים ורופאי א.א.ג שישר משייכים זאת לתופעות של הרפס זוסטר וכלל לא בודקים אופציות אחרות. אני מרגישה מתוסכלת ברמות.. עשיתי בדיקת שמיעה. יש ירידה מאוד מזערית בשמיעה. בבקשה ייעוץ ועזרה

שלום רב, קשה לומר. אם התלונות נמשכות ואין לכך הסבר אז ניתן בשלב כלשהו לחשוב על MRI מכוון לאוזן ובסיס הגולגולת. מציע לגשת לרופא אאג בקופ"ח ולהתייעץ בנושא ספציפי זה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר