פחד נוראי ממחלה עזרה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

18/12/2017 | 16:36 | מאת: אתי

דוקטור שלום לפני כשבןע בערך עשיתי בדיקות דם ספירת דם כל הבדיקות דם האפשריות ויצא תקין אבל מזה כמה זמן יש לי כאבים ברגל שמאל שהולכים ובאים כזה זה מערב את הצד של האיבר מין כזה אני ממש ממש בחרדות יש לי כאבים באיזור עצם הבריח ומתחת לגרון באמצע בתחילת עצם הבריח לא יודעת כל מיני גבשושיות כאלה מין עצמות כאלה קשות וזה כואב בעיקר מה שמדאיד אותי גם הכאבים ברגל שמאל אני ממש מפחדת רשום שסה סרטן אני ממש בחרדות חשוב לציין שאני באיחור של חודשיים וחצי מהמחזור כי אני לא מאוזנת ויש לי שחלות פוליצסטיות.. האם חלילה כאבים כמו שאני מתארת מסמנים מחלה? אני ממש ממש בחרדות לימפומה או סרטן הוגדקין הזה זה מתאפיין בסימנים כאלה? והאם בבדיקות דם רואים שינןי כלשהו אם יש חלילה סרטן הלימפה? מגלים את זה בבדיקת דם? יש לי מחסור בויטמין b12 ובויטמין d אני שותה כדורים כבר שבועיים ומשהו ויטמינים בבקשה תעזרו לי? אני ממש בחרדות במיוחד בגלל הכאבים ברגל מפשעה כזה ומתחת לברך בצד כזה

שלום רב, הנושא אינו בתחום הפורום. יש לפנות לרופא משפחה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר