ביקרתי אצל מיספר פרופסורים

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

13/12/2017 | 20:04 | מאת: Yali

היי הממצא הפתלוגי כמו שכתבתי הענין שהרופאים אונקולוג ופתלוג אינם מגדירים את הממצא כשפיר לדעתם לא ניתן להגדיר ממצא שפיר גודל הממצא היה 4 סמ חוות דעת שקיבלתי תומכים בהשלמה כריתה וגם היתייעצות עם מומחים במדינות אחרות ודבר שרציתי לישאול האם הסוג הזה עלול לחזור ?? מה המטרה של יוטירוקס בעצם ?? תודה וסליחה על האורך

שלום רב, כפי שכתבתי NIFTP הינו הגדרה של ממצא שפיר. הגודל לא קובע. ולכן הסיכוי שיחזור אפסי. לא יודע עם מי התייעצת אבל מציע להגיע לאנדוקרינולוג טוב בארץ להחלטה על המשך הטיפול. מומלץ כאלו שמתעסקים הרבה בנושא התירואיד. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר