גוש שומן בצוואר מתחת ללסת כואב

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

29/11/2017 | 21:25 | מאת: אופיר

היי חייב ייעוץ דחוף מה לעשות. יש לי גוש שומן בצוואר מתחת ללסת כבר הרבה שנים.. בשנתיים האחרונות הוא גדל וכבר הגיע ל3 סמ בערך. לפני שבוע הוא החל לכאוב אז הלכתי לרופא משפחה שאמר שיש זיהום בגוש והוא הביא לי אנטביוטיקה לשבוע. עכשיו זה היום ה3 שאני לוקח אנטביוטיקה וזה כואב הרבה יותר וגם נראה שזה גדל עוד. האם זה אמור לכאוב ככה בגלל האנטיביוטקיה.? יש תור לכירוג רק לעוד חודשיים אשמח לייעוץ אם זה משהו דחוף שכדאי ללכת למיון?

שלום רב, גוש שומני בד"כ אינו מתנהד כך. ייתכן ומדובר בציסטה שהזדהמה. לעיתים יש לנקז משם מוגלה. הייתי ניגש למיון כי נשמע שיש החמרה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר