מעונינת ביעוץ לגביי השלמת ניתוח

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

24/11/2017 | 11:05 | מאת: יאלי

שלום רב לפני כ 3 חודשים הייתי אמורה לעבור השלמת ניתוח של בלוטת התריס ולא עברתי אני מעונינת לעבור את הניתוח באופן פרטי מבוטחת של מכבי ועש לי מספר שאלות איך יוצרים קשר אתך ?? סוג הגידול לפי הוועדה הפתלוגית ש יתכנסו ניכתב ״לא ניתן להגדיר את הממצא כשפיר ועל כן מומלץ השלמה של הניתוח ״ יש מיכתב מאנדוקרינולוג שמומלץ הממצא הפתלוגי הינו nIftp - non invasive follicular thyroid neoplasm with papillary like nuclear features תודה

שלום רב, לגידול מסוג NIFTP אכן אין צורך בטיפול נוסף. מבחינתינו מדובר בגידול שפיר. בכל מקרה, ניתן לתאם ביקור אצלי במרפאות ארם באסותא 03-7645464. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר