אשמח לתשובה מהירה..!!!!

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

20/11/2017 | 20:15 | מאת: שרון

שלום דוקטור אני מרגישה שאיפה עצם הבריח מתחת לגרון איפור החיבור של עצם הצאוור הכוונה תחילת העצם איפה הגולות האלה מין כאב כזה שאני נוגעת זה קצת כואב ואני מפחדת לגעת אבל מרגיש לי כמו בליטה כזאת לא יודעת להסביר זה מרגיש כמו משהו שתפוס כי הצד שמאל בצאוור תפוס לי כזה שמקרין לי קצת לכתף וליד האם זה מסוכן? כי הבנתי שגוש חלילה שהוא מסוכן הוא גם על עצם הבריח ולא באמצע ואם חלילה משהי לא תקין אז זה גם לא כואב אני בת 25 ממש בחרדה מזה זה נשמע לך מסוכן? הייתי אצל רופאת משפחה בדקה לי תצאוור אמרה הכל בסדר ובלוטות בבית השחי נתנה לי בדיקות דם כימיה דם הכל הורמונים ואמרה שהיה לי בבדיקות הקודמות חוסר בויטמין b12 וחומצה פולית לא יודעת אם חלילה משהו לא בסדר אז בבדיקות דם וכל הכימייה כדוריות לבנות אדומות אמור להגיד משהו? אשמח אם תרגיע אותי

שלום רב, לא נשמע מדאיג. ממליץ להמשיך מעקב רופא משפחה או לפנות ליעוץ אורתופדי. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר