אשמח לתגובה מהדוקטור

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

15/11/2017 | 16:45 | מאת: מגי

שלום מזה כמה זמן כואב לי בנקודה בעורף מתחת קו השיער נוטה לצאוור גם השיער כזה מעורב בזה באיזור כמו משיכה אי נוחות וכאב שאני נוגעת אני מרגישה נוקשות כמו שריר לאורך שנפוח קצת ותפוס נוקשה וכואב גם היד שמאל וכתף כןאב לי מאוד כבר כמה שנים יש לי בעיות בעיקר עם הצד שמאל בצאוור כמו תפיסת שרירים באיזור גם כשיש לי כאב ראש זה בעיקר בצד השמאלי של הראש אני מאוד חרדתית ותחת לחץ נפשי סטרס בתקופה האחרונה יותר מידי זה מערב לי גם כאב בבית שחי כמו צריבה לא יודעת להסביר זה מדאיג? משנה כ4 שנים כמעט יש לי בלוטת לימפה תת לסתית בצד ימין שנשארה ולא נעלמה ולפני כשנה בערך גם התנפחה לי בלוטת לימפה בצאוור ימין שרופא בדק אותן ואמר שהן שפירות ואין מה לבדוק הגיוני שבלוטת לימפה לא יורדת ונשארת נפוחה? וכאב שיש לי זה משהו שמדאיג?? חלילה יש קשר לסרטן? אני ממש מפחדת

שלום רב, לא נשמע מדאיג. יש לפנות לרופא משפחה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר