בלוטות לימפה בצוואר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

05/11/2017 | 19:25 | מאת: מאי

היי שלום רב ד"ר יש לי בליטה רכה ונפוחה הרבה זמן מתחת ללסתת ולידה בליטה קשה יותר למגע יד לציין שיש לי דלקת חריפה בשן עם נפיחות בלחי אבל אני לא יודעת הבליטה בצד קשה ונורא לחוצה הייתי אצל אף אוזן גרון שאמר לי שאין לי מה להיות בלחץ אבל הפנה ל us צוואר אני נורא בלחץ במיוחד כי יש עוד זמן לבדיקה האם כל בלוטה קשה היא מסוכנת ? תוגה

שלום רב, נשמע שהרופא צודק וקרוב לודאי מדובר בדלקת. להמשך מעקב שלו. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר