שאלות דחוף בבקשה.!!!!

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

22/10/2017 | 01:49 | מאת: מגי

דוקטור יש לי כאבים ביד שמאל עם כתף שמאל וצאוור שמאל איפה עצם הבריח מעליו קצת יש לי בלוטת לימפה מתחת לסנטר נוטה לצד ימין כבר כמה שנים והיא נשארה ככה לא ירדה ועוד בלוטה שגדלה לפני גם איזה שנתיים ונשארה ככה בצאור בצד וזה צד שמאל השאלה היא האם הכאבים שיש לי בכתף ויד שמאל עם החזה כזה ונוטה לשכמה למעלה בצד שמאל זה סימנים חלילה לסרטן? אני ממש מפחדת יש לי כאבים ביד ובצאוור שמאל מעל עצם הבריח לא יודעת יש כל מיני גבשושיות כאלה איפה עצם הבריח ובאמצע בחזה פנימיות כאלה זה מרגיש כמו שרירים גידים שנתפסו לא יודעת להסביר את זה האם בדיקות דם רגילות רואות אם משהו במערכת הלימפה לא תקין? אני ממש מפחדת בבקשה תעזור לי האם כאב ככה ביד שמאל עם הכתף והצאוור כזה איפה עצם הבריח כל איזור שמאל זה חלילה סרטן הודגקין או לימפומה? אני ממש מפחדת אני בת 25

שלום רב, שוב ממליץ לפנות לרופא משפחה ולהירגע. זה לא מיועד לפורום זה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר