תשובה לתוצאת הסיטי איני מבינה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

29/08/2017 | 09:09 | מאת: יפית

בבדיקת סיטי יצא שיש לי המנגיומה פריאטלית ימנית ואוטם שאין יודעים את גילו מאד מוטרדת לא דיברו ולא הסבירו לי כלום שהגעתי הביתה ראיתי מה כתוב במכתב שיחרור אשמח לתשובה בהקדם תודה

שלום רב, אלו ממצאים שאני מבין נמצאו האקראי. בד"כ ללא משמעות קלינית. יש לפנות לרופא המטפל ולהחליט אם יש צורך בהמשך בירור או טיפול. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר