דרך טיפול טובה ביותר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

11/08/2017 | 09:16 | מאת: גידול בלחי תחתונה ימין

בת 16 עם נגע ווסקולרי בלחי ימין. הגידול שפיר נעדתה ביופסיה. בוצעההזרקת אלכוהול אחת לצריבת הווריד. כעת נשארנו עם הגוש עצמו. האם יש מה לעשות?? תודה גדולה. בת שבע אמא מודאגת מאד.

שלום רב, תמיד ישנה אופציה של כריתת הממצא- השאלה האם הצלקת הניתוחית תהיה יותר אסטטית מהממצא עצמו? ממליץ להפנותה לרופא אאג לבדיקה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר