לאחר ישיבה מורחבת עם פתלוגים

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

26/07/2017 | 13:07 | מאת: רעות

שלום בהמשך להתכתבותנו מדובר על ממצא בבלוטת התריס אשר נכרת בניתוח כריתת אונה אבחנה סופית בניתוח היתה NiFTP לאחר ביקורת אנדוקרינולוג הוחלט לפי צוות רב תחומי כי לא ניתן לישלול בוודאות ממאירות ועל כן מופנת לניתוח להשלמת כריתת הבלוטה הנוספת בציטוט אחר נכתב לא ניתן להגדיר את הממצא כשפיר בנוסף נאמר שלאחר הכריתה ינתן טיפול ביוד רדיו אקטיבי אני לא הצלחתי להבין האם מדובר במחלה ממארת או משהו אחר אבקש הסבר !

שלום רב, יש לברר אצל הפתולוגים והאנדוקרינולוגים שמטפלים בך. הם קבעו את האבחנה הסופית ולכן יש לוודא איתם שאכן מדובר בגידול ממאיר. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר