כאב ראש נקודתי אחרי לידה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

14/02/2017 | 11:41 | מאת: אתי

שלום רב. אני 7 חודשים אחרי לידה שלישית. במהלך הלידה קיבלתי אפידורל. לאחר הלידה כאבי ראש. דורלפנצר. ביצעו לי את הפרוצדורה של בלאדפיץ. כאבי הראש עברו. כשבןעים אחרי לידה התחילו לי כאבי ראש נקודתי בצד שמאל של הראש. עשיתי בדיקת אם אר איי. יצאה תקינה. בדיקה אצל נוירולוגית גם אמרה שהכל בסדר. אמרה שזה מסטרס. מה גם שאני מרגישה כמו עצם בולטת בצד שמאל בדיוק היכן שהכאב נמצא. אני לא יודעת אם היה גם לפני או שנוצר מתוצאה מסוג הכאב שהופיע. היום שבעה חודשים אחרי הלידה הכאב עדיין נמצא. הוא לא מפריע לשגרת היום יום. לפעמים אפילו אני שוכחת ממנו. אך הוא תמיד נמצא. בבקשה מה אני צריכה לעשות כדי שזה יפסיק זה גורם לי לחרדות

שלום רב, לא נשמע מדאיג. ממליץ לפנות לרופא משפחה. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר