שאלה על דרגת חומרה של גוש בבלוטה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

07/01/2017 | 20:56 | מאת: רעות

שלום אבקש לדעת מה המשמעות של Bethesda Iv האם זה קשור בדרגה של הגידול ?? אשמח להסבר

שלום רב, בטסדה 4 היא דירוג של הסיכון של הגידול להיות סרטני. בטסדה 2 זה גידול שפיר ו 6 זה גידול סרטני. קבוצה 4 מהווה כ 20-30% לסרטן ובשלב זה בד"כ מומלץ ניתוח. יש היום אופציה לבדיקה גנטית. ממליץ להגיע לשיחה במרפאתינו. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר