ליפומה תוך שרירית בצוואר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

21/12/2016 | 22:45 | מאת: דליה

שלום רב!לפני כשנה אובחנה אצלי ליפומה תוך שרירית בצוואר א-ואקולרית 10על2מ"מ ביומק של 7מ"מ מפני העור.אני מרגישה כי מאז הגוש השומני גדל והתרחב לצידו השני של הצוואר.זה מדאיג אותי למרות שקיבלתי תור רחוק מאוד לניתוח שזה כמעט בעוד שנה .האם זה מסוכן ואיך ניתן לדעת ולגלות חלילה שזה לא ממאיר מכך אני חוששת .אשמח לתשובה.

שלום רב, אם הגוש גדל אז מומלץ לכרות אותו. אם יש לך ביטוח משלים של מכבי או ביטוח רופואי נוסף- ניתן לבצע את הבדיקה באסותא בזמן סביר הרבה יותר. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר