השלמת טיפול אנטיביוטי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

26/10/2012 | 14:27 | מאת: מודאגת

ביתי בת שנה וחצי לאור דלקת אזניים ניתן לה טיפול של אזניל (בשל רגישות לפנצילין) ל- 5 ימים לאחר 3 ימים בהם לא עברה המחלה שונתה האנטיביוטיקה לזינט פעמיים ביום המנה הראשונה נלקחה, את השניה הקארה ואת השלישית הקירה בחלקה. רופאת האף אוזן גרון הציעה להשלים את הטיפול עם האזניל השאלה האם אין בעיה שלמעשה לא השלמנו את הטיפול עם הזינט (אם כי אני לא רואה כיצד זה אפשרי לאור ההקאות) האם יש לך המלצה אחרת?

שלום זינאט זאת אנטיביוטיקה עם טעם נוראי כך שילדים ממש שונאים אותה. לא רואה ממש טעם להמשך האזניל. המנה הטיפולית הושלמה אם לא עזר עד עתה עוד מספר ימים לא ממש ישנו. מצד שני צריך לבדוק אם יש צורך בטיפול אנטיביטטי כלשהו כעת. זה יהיה מומלץ במידה ולילדה עדיין חום גבוה, אי שקט ומצב כללי לא טוב. אפשריות לתחליף הם רספרים או צפורל בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים