חבלה באף מיד של החבר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

15/04/2019 | 11:21 | מאת: הילה

חטפתי בטעות מכה מהיד של חבר שלי לאף לא ירד לי דם אבל התחלתי להרגיש מן כאבים חזקים זה כמו מן לחץ חזק כזה על האף במיוחד כשאני מדברת מרגישה את זה יותר כואב כאילו מוחצים לי את האף מציינת שיש לי סימן אדום על האף אז קבעתי תור לא.א.ג אבל רק בעוד חודש וזה יחסית המון המון זמן רציתי לשאול האם יש לי סיבה לחשוש זה עובר? מה לעשות כרגע?

שלום במידה ולאחר 4-6 ימים מהחבלה יש עדיין שינוי בצורת האף רצוי לפנות לבדיקת רופא אאג . חשוב שהבדיקה תהיה בטווח של 7-10 ימים . אחרי חודש כבר אין מה לעשות

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים