יעוץ גנטי

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

19/05/2012 | 08:32 | מאת: מירית

בת 52 שבוע 34 תרומת ביצית +זרע לאחר יעוץ גנטי בשל אסימטריה בחדרי המוח בתחום הנורמה8.7/4.7 וראש עובר גדול באחוזון 97 ובטן האחוזון 60.הופנתי לוולפסון שם נבדקתי עי פרופ שלוו בשבוע 32 ולאחר בדיקה אמר שהכל תקין ואין צורך במי שפיר/MRI .תוצאותיו:היקף ראש מתאים לשבוע 34.3 .היקף בטן מתאים לשבוע 33.2.עצם ירך מתאים לשבוע 33.3 CI-77%.חדרים8.5/5.7 .נשלחתי שוב להמסת סוכר מחר. השבוע נבדקתי ושוב נתגלו פערים ראש מתאים 37.6 בטן מתאים35.5 BPD מתאים36.1 מה עושה .?אני ממש מודאגת תודה ושבת שלום

זה מקרה מורכב ואינני חושב שראוי לנהל אותו בפורום. אני מציע לך לפנות באופן פקטני לייעוץ גנטי באחד המכונים או באופן פרטי פרופ' יובל ירון מומחה במיילדות גינקולוגיה ופריון, מומחה בגנטיקה רפואית וייצמן 14 תל אביב. מרפאה: 057-2121349 www.yuvalyaron.dpages.co.il www.facebook.com/Prof.Yuval.Yaron

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי