בדיקות גנטיות חדשות

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

23/01/2008 | 17:33 | מאת: שושי

שלום פרופ' ירון, אני עשיתי בדיקות גנטיות לפני כניסתי להריון האחרון (והראשון) לפני כשנתיים וחצי. עשיתי את כל מה שהומלץ בזמנו. ברצוני לנסות שוב להכנס להריון, האם ישנן בדיקות גנטיות חדשות שכדאי לבצע? אני - חצי אשכנזית ובעלי - הכי אשכנזי שיכול להיות. תודה!

מאז הבדיקות האחרונות, התווספו מספר בדיקות חדשות. ראי כתבה בנושא באתר זה http://www.doctors.co.il/xID-6575,xCT-229,m-Doctors,a-Article.html בכל מקרה, לפחות כדאי להוסיף SMA - מחלת ניוון שרירים, ולבדוק עם המעבדה שם בוצעה הבדיקה, האם יש מוטציות חדשות שנבדקות (כמו בציסטיק פיברוזיס למשל).

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי