Pgd לאדם הלוקה בטרצר קולינס

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

04/12/2019 | 05:24 | מאת: לא רלוונטי

שלום, בן אדם שלוקה בטרצר קולינס ומעוניין להביא ילדים, האם אפשר לבצע אבחון טרום השרשתי pgd לאיתור עוברים הלוקים בגן הפגום, האם יכול להיות מצב שלא ימצאו אף עובר תקין?

ברגע שידוע השינוי הגנטי הגורם לכל למחלה/תסמונת ניתן לבצע אבחון טרום השרשה PGD. גם במקרה זה. הסיכוי לעובר עם השינוי גורם המחלה הוא 50%. כך שתאורטית יתכן וכל העוברים סטטיסטית יקבלו שינוי זה, ויש לבצע סבב IVF PGD חוזר, כן מחזיקה אצבעות, זה בסוף מצליח :)

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי