סקר גנטי*************************************

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

12/06/2019 | 15:24 | מאת: דנה

שלום, ביצעתי בדיקות גנטיות באוגוסט 2018 - לפני קצת פחות משנה. כל התוצאות יצאו תקינות אני ממוצא אשכנזי ובעלי חצי פרסי חצי מרוקאי. אינני נשאית של גנים האיקס השביר, סיסטיק פיברוזיס, טייזקס וגם לא של ניוון שרירים SMN האם יש עדכונים או חידושים בתחום שבעקבותיהם יש צורך שאעשה שוב סקר גנטי?

בסקר של משרה״לֹ לא. אבל יש אפשרות לבצע סקר גנטימורחב שכולל הרבה יותר מחלות, אם רוצים בכל מקרה ממליצה לוודא גם מול אחות / גנטיקאי בקופח בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי