עובר גדול וריבוי מי שפיר

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

07/06/2019 | 21:00 | מאת: אנונימית

שלום. אני בשבוע 37+5. הגעתי למיון עקב האטה בתנועות עובר ואמרו לי שהעובר קצת גדול מדי. משקל 3.400. וריבוי מי שפיר 26. הומלץ לי לעשות הערכת משקל בעוד כ-10 ימים והעמסת סוכר של 100. קבעתי תור להערכת משקל אבל ממש לא רוצה לעשות את העמסת הסוכר של ה100 . עד עכשיו כל הבדיקות שלי היו תקינות. אשמח להכוונה. תודה

בנושא העמסת הסוכר- ממליצה לפנות למומחה להריון בסיכון גבוה. יש לזה השלכה על תכנון הלידה וסוף ההריון.

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי