בדיקת סקר שני נמוכות מהאחוז הכללי של הגיל

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

20/02/2019 | 17:52 | מאת: דנה

שלום, בלחץ מאוד. אני בת 22. בבדיקות סקר הסיכון לגילי הוא 1:1500. שקיפות עורפית+בדיקות הסיכוי היה 1:5500. עובי 1.4. בדיקת מערכות מוקדמת הייתה תקינה. אך בבדיקות הסקר השניות, יצא לי עם בדיקות הדם 1:1200. אני בפחד נוראי, כי זה אומר שהאחוזים לא היו לטובתי, והם ירדו מתחת לאחוז של הגיל. אשמח ממש לתשובה מהירה מה עלי לעשות!

הבדיקה תקינה. אם יש חשש ניתן לבצע גם בדיקת NIPT סקר מדם האם לגילוי תסמונת דאון. בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי