נוירופיברומטוזיס ובדיקות בהריון

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

19/08/2018 | 17:44 | מאת: יעל

שלום אנחנו זוג שמתכנן הריון ראשון. לבעלי Nf1 . מהם האופציות העומדות לפנינו? בבקשה יותר מאופציה אחת. כדי לבדוק שהעובר לא נושא את הגן? תודה

האם בן זוגך נבדק גנטית וידוע אצלו השינוי בגן NF1? זה השלב הראשון אחכ עליכם להחליט האם תרצו לבדוק זאת בעוברים/ילדים (לא כולם רוצים) בהנחה שכן - אפשר להכנס להריון באופן ספונטני ולבדוק בסיסי שליה או מי שפיר. ואם העובר ישא את השינוי של בן זוגך לחשוב על הפסקת הריון ואפשאר להרות באמצעות טיפולי הפריה ולהחזיר רק עוברים ללא השינוי - הליך הנקרא PGD לשניהם צריך לעשות יעוץ גנטי - אז לשם כדאי לפנות. מוזמנים אלינו לאיכילוב אם תרצו בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי