Vsd בלב עובר הריון שלישי 2 תקינים

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

18/01/2018 | 08:38 | מאת: מ.מ

היי אני בשבוע 25.3 לאחר 3 אקו לב נמצא vsd שרירוני קטן בלב העוברית נשלחתי לייעוץ גנטי בהכרח ימליצו לי על מי שפיר? כל הבדיקות של דאון יצאו תקינות כולל הסקירות ובדיקות גנטיות שבצעתי כולל העמסת סוכר יש לציין שגם לאחותי וגם לבעלי היה חור בלב שנולדו אשמח לדעת האם זה קשור בעוד מחלות ואם כן ימליצו על מי שפיר אני בת31

מניחה שיבקשו אקו לב. אם אכן יש vsd תהיה המלצה למי שפיר וציפ גנטי, גם אם מדובר בסיפור משפחתי.

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי