סקירת מערכות מאוחרתתתתתתתתתתתתת

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

15/10/2017 | 23:37 | מאת: merav

שלום בת 43 הריון מעובר מוקפא שבוע 24 ימים ביצעתי סקירת מערכות מאוחרת ממצא ראשוני סמוך לכיס מרה ממצא צמוד מוארך יתכן לולאת מעי/ כיס מרה כפול. ביקש שאבוא לביקורת עוד כשבועיים הגעתי היום לביקורת ממצא : כיס המרה תקין התרשמות ממעי אקוגני לציין ללא הרחבת מעי. נצפה TARGET SIGN המלצות: מעקב גדילה , יעוץ גנטי, TORCH ברור CF עשיתי מי שפיר תקין , כל שאר הסקירה והבדיקות תקינות בדקתי ועשיתי בדיקת CF בשנת 2011 תקינה בתחילת ההריון היה דימום שפסק אפשר בבקשה הסבר מה יכול להיות ? האם אני צריכה בכל זאת יעוץ גנטי אם ה CF תקין עשיתי כל בדיקות הגנטיות שהומלצו לי אם כן אתם עובדים עם קופח מכבי? תודה

מעי יכןל להיות אקוגני על רקע דימום ישן שהיה אבל יתכן על רקע דברים נוספים- אכן כגון ציסטיק פיברוזיס בעובר לדוגמא. בכל מקרה של ספק הייתי ניגשת ליעוץ גנטי לברר שהבדיקות שנעשו מספקות ואין צורך בברור נוסף. ניתן לקבל יעוץ זה גם במכון הגנטי באיכילוב שמקבל ט17 מכל הקופות בהצלחה!

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי