טיפול בילד עם תסמונת XYY

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

12/10/2017 | 20:19 | מאת: רונית

התגלה במי שפיר תסמונת XYY. בני כיום בן 9 עם הפרעות התנהגות קשות. טיפול בריטלין לסוגיו לא עוזר גם לא ריספונד. האם יש טיפול אחר? למי עלי לפנות? נוירולוג או פסיכיאטר?

ממליצה לגשת לאבחון התנהגותי. אינני מומחית בטיפולים. אם הוא מטופל ברטלין ובריספונד אז אני מניחה שהוא כבר ראה פסיכיאטר (?) לנסות במקביל? צר לי זה לא תחום ההתמחות שלי בהצלחה

13/10/2017 | 20:05 | מאת: רונית

כן ראה פסיכיאטר שנתן קונצרטה וריספונד ללא שיפור. האם יש שם לאבחון ההתנהגותי עליו את מדברת?

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי