דיקור מי שפיר אחרי pgd

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

25/08/2017 | 14:22 | מאת: דנה

רציתי לדעת אני לאחר אבחון טרם השרשה עקב תסמונת טוברוס סקלרוזיס . התגלה אצלי נוגן אנטי c שאם חלילה בפעולה פולשנית מתבצע ערבוב נוגדנים עם העוברים יכול להעלות את רמת הטיטר. בנוסף יש לי שליה קדמית . האם כל אלה סיבה מספיק טובות לא לבצע דיקור מי שפיר על מנת לוודא שאבחון טרום השרשה צלח? יש לציין כי הפגד בוצע באיכילוב והטיפול המנצח ניצן על ידך דר עדי

הי דנה טוב לשמוע ממך :) ממליצה שתבואי ליעוץ גנטי פנים אל פנים נעבור על הנתונים כולל עניני הנוגדן ונתייעץ ביחד עם מומחי ההריון בסיכון. ויחד נחליט מה הכי נכון עבורך אם את אחרי שקיפות עורפית/סקירה ראשונה את כבר יכולה לשלוח פקס לקבוע תור ליעוץ 03-6974555 היעוץ זו רק שיחה לא הדיקור עצמו. אשמח לראותך!

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי