כתמים בפנים

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

11/07/2009 | 21:30 | מאת: ניר

היו לי מספר כתמים חומים קטנים בפנים שהטרידו אותי.לפני חצי שנה פניתי לקוסמטיקאית שביצעה הבהרה לפנים ובנוסף רכשתי ממנה קרם הבהרה שאותו אני מורח באופן יום יומי .בנוסף אני מורח כל יום בפנים קרם הגנה של במקם SFT=37 שמכיל מסנני קרינה UVA וUVB ו(הוא גם FREEOIL היות ועור הפנים שלי שמן). למרות זאת לא רק שהכתמים לא הובהרו אלא נוספו עוד כתמים .בביקור נוסף אצל הקוסמטיקאית היא טוענת שמתחת לעורי יש מלא כתמים חומים ועכשיו הם צצים ( ביצעה בדיקה במנורת אולטרא ). רציתי לדעת : 1 . האם יש משחות מומלצות ויעילות להעלמת הכתמים החומים . 2 . האם מקדם ההגנה שאני משתמש בו הוא יעיל . 3 . מה דעתך לגבי משחות הבהרה ומניעת קמטים של DR.FISCHER מסוג GENESIS

פורום זה אינו עוסק בקוסמטיקה וקוסמטיקאיות. בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)