נקודת חן קטנה חדשה על הרגל

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

01/07/2016 | 19:02 | מאת: לימור

שלום, הבחנתי בנקודת חן קטנה על כף הרגל שלדעתי היא חדדשה (אני בת 35), הנקודה עגולה וסימטרית בגודל 1 מ"מ הראתי לרופאת העור, והיא המליצה להסיר בגלל שבתוך הנקודה יש מספר נקודות שחורות והיא הסתכלה על נקודות אחרות שיש לי ולא ראתה משהו בסגנון. אני מאוד בלחץ, גם נקודה חדשה וגם שונה מעט מיתר הנקודות..מה הסיכוי שעדיין הכל יהיה בסדר?

02/07/2016 | 18:54 | מאת: לימור

https://s32.postimg.org/pw1vt7ahx/20160701_161541.jpg

רוב הסיכויים שמדובר בשומה שפירה. כמובן שנדרשת בדיקה עם דרמוסקופ על ידי רופא מיומן.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)