נקודות חן בביצים

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

22/05/2016 | 18:15 | מאת: עידו

יש לי בערך 5 נקודות חן בביצים חלקם קטנות חלקם קצת יותר גדולות בסביבות השני מילימטר כזה הגדולות הקטנות פחות כולם בצבע שחור אבל אחת מהן מדאיגה אותי היא בצד שמאל של האשכים והיא לא כזאת סימטרית והגבולות שלה קצת מטושטשים ולא הלכתי לרופא עור ומגרד לי שם יחסית הרבה אני ממש מפחד ואני לא רוצה לומר להורים שלי על זה זה מביך מה אני יכל לעשות???

אין ברירה- תתגבר על הבושה ופנה לרופא עור. אין לי כל יכולת לאבחן נקודות חן דרך האינטרנט.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)