הורדה של נקודת חן (כנראה..) קטנה בטעות

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

23/11/2015 | 19:00 | מאת: שירה

שלום וברכה, לפני מספר ימים הייתי אצל מישהי שראתה בפנים שלי נקודה שחורה (קומודון) היא הציעה להוציא אותה ולחצה על האזור מאוד חזק, כשהסתכלתי במראה ראיתי שזה היה סמוך לנקודת חן קטנטנה שהיתה צמודה , נוצר מעין גלד שחור קטן על העור שהתקלף ועכשו אין זכר לנקודת החן.. יכול להיות שהיא קלפה לי אותה? האם זה בעייתי? אני קצת דואגת.. אודה לתשובתך, בתודה מראש, שירה

אין סיבה לדאגה. פני לבדיקת רופא עור (לא בדחיפות) לבדיקת השומה.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)