צלקת לא נראת טוב לאחר הוצאת BCC

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

01/08/2015 | 18:21 | מאת: ריג

שלום, אמי עברה ניתוח בשיטת MOHS בשוקה. שבועיים לאחר הכל היה נראה טוב (הרופא גם ראה אותה). כרגע היא נמצאת איתי בחו"ל, עבר כחודש מאז הניתוח, וצלקת נראת לבנה במרכז ואדום מסביב. המקום לא חם. טיפה כאב. האם ייתכן דלקת מאוחרת? או ייתכן שלא הוציאו את הכל? או סרטן חדש באותו מקום? ייקח קצת זמן עד שנראה רופא עור או כירורג לצערי, לכן אני שואלת כאן.

בהחלט תיתכן דלקת קלה מסביב לצלקת . הסבירות לסרטן נוסף / חדש נמוכה מאוד. אם אין כאבים או הפרשת מוגלה ניתן להמתין מעט עד לבדיקת רופא עור.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)