נקודה שחורה שפוצצתי

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

27/07/2015 | 23:07 | מאת: צעירונת

שלום, אני בת 25 בריאה. גיליתי אתמול שיש לי נקודה שחורה בפות, בשפה החיצונית. (לא היתה קיימת עד עתה) הנקודה היתה קצת בולטת, כמו חצקון. חיפשתי ברשת והמידע כל כך הבהיל אותי, (סרטן וכו, ואני צעירה כל כך ויש לי ילדים קטנטנים ) שמרוב בהלה ולחץ גירדתי את הנקודה ביאוש- היא התפוצצה ויצא דם, וכרגע אין לה זכר. רק קצת דם שממשיך לזרום. אבל הנקודה השחורה איננה. שאלתי היא - האם עדיין עלי ללכת להיבדק? או שזו היתה נקודת דם ותו לא? תודה רבה

יתכן שמדובר בהמנגיומה- גידול שפיר שכיח של כלי דם. אבל כמובן שיש להיבדק ע"י רופא עור.

08/11/2020 | 14:04 | מאת: אנונימי

בול מה שלי קרה מה יצא לך לברר מה זה ?

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)